Trainingsgroep

“Nil volentibus arduum”Niets is onmogelijk voor hen die willen”

Onze trainingsgroep is opgericht om iedereen de mogelijkheid te geven om deze unieke sport te beleven. Om te ervaren hoe heerlijk het is om buiten te sporten. Door met plezier te trainen in een natuurlijke omgeving brengen we onze (jeugd)leden respect en waardering bij voor elkaar en de natuur.

Survivalrun is veel klimmen en hardlopen. Apenkooi voor volwassenen wordt het wel genoemd. Maar het is veel meer dan dat.  Survivalrun traint lichaam en geest!

Door training ontwikkel je de juiste techniek en bouw je conditie en kracht op. Maar net zo belangrijk is het mentale aspect, het creëren
van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Dit komt van pas tijdens wedstrijden, maar ook in het dagelijkse leven.

Wekelijks wordt er een aantal uren training gegeven. Aan jeugd (vanaf 7 jaar) en volwassenen. Voor zowel recreatieve deelnemers als gevorderden.  In het weekend zijn er voor de leden een aantal vrije trainingsmomenten waar je vrij kunt trainen (niet voor beginners).

Als je eraan toe bent, kun je de uitdaging aangaan door het lopen van een run. Deze runs zijn er in verschillende afstanden op recreatief niveau, maar het is ook mogelijk om een licentie aan te vragen voor de landelijke competitie. De runs zijn door heel Nederland. Op de site van de Survivalrunbond staan alle wedstrijden van het seizoen.

Als het nu al begint te kriebelen en je de intentie hebt om lid te worden ben je welkom voor een INTRODUCTIETRAINING.

clubdag 100

UITDAGEND en GRENSVERLEGGEND