Openlucht fitness

β€œIn de fitness ben je op je eentje bezig, bij ons doe je het in groep en in openlucht. Veel fijner toch?”

Openlucht fitness verwijst naar het beoefenen van lichaamsbeweging en fysieke activiteiten in de buitenlucht, in plaats van binnenshuis in een traditionele sportschoolomgeving. Dit type fitness maakt gebruik van de natuurlijke omgeving en buitenruimte, zoals ons mooie survivalterrein in het bos van Bakkeveen.

Openlucht fitnessactiviteiten kunnen een breed scala aan oefeningen omvatten, zoals hardlopen, krachttraining, bootcamp-oefeningen en meer. Het doel is om te profiteren van de voordelen van frisse lucht en de natuurlijke omgeving. Bij Survival Bakkeveen is Openlucht fitness een groepsactiviteit, daarom heeft het ook een sociale dimensie.

Veel mensen kiezen voor openlucht fitness vanwege de positieve effecten op de fysieke en mentale gezondheid, de verbinding met de natuur en de mogelijkheid om te genieten van een verandering van omgeving tijdens het sporten. Het biedt een alternatief voor traditionele sportschoolworkouts en benadrukt de veelzijdigheid en vrijheid van buiten trainen.

Ontdek de kracht van een gezonde levensstijl te midden van de prachtige natuur van ons bosrijke dorp. Welkom bij Survival Bakkeveen – waar schone lucht, plezier en welzijn samenkomen!

Meedoen aan openlucht fitness kan iedere dinsdagavond en vrijdagochtend. Check hier de trainingstijden.

Wil je vrijblijvend een keer meetrainen? Boek dan in twee stappen jouw proeftraining via het online systeem Pay n Plan. Klik hier!

UITDAGEND en GRENSVERLEGGEND