Dinxperloop

Vanuit Bakkeveen was zondag een delegatie aanwezig op een prachtig evenement in de Achterhoek. De Dinxperloop is een jaarlijks terugkerend evenement in de omgeving van Dinxperlo en de organisatie had een mooie route uitgezet van 5 en 7km. Deze run kent drie unieke lussen waarbij de deelnemers steeds weer langs het startterrein lopen, zodat de meegereisde supporters hun kunnen aanmoedigen.

Anna, Jesper en Martijn namen deel aan de 5km recreantenklasse. De hindernissen vonden ze erg pittig, maar door hun enthousiasme en doorzettingsvermogen hebben ze de run uitgelopen. Martijn deed voor het eerst mee en kijkt nu al weer met smart uit naar de volgende run. That’s the spirit !!

Rick kwam uit in de 5km wedstrijdklasse (JSC-C) en eindigde in een voortreffelijke 8e plaats in een veld van 60 deelnemers.

Johan kreeg op het laatste moment nog de beschikking over een startplaats voor de 7km en kon dit mooi gebruiken als trainingsronde voor de teamrun die hij in januari met Daan, Jan Anne en Anko gaat doen.

Klik op de foto’s voor groot formaat.