Galerijen

Giant Survivalrun 2017

Zaterdag 16 september organiseerden wij gezamenlijk de vijfde editie van de Giant Survivalrun in Bakkeveen. Met de hulp van alle clubleden en vele vrijwilligers (170 in totaal!) werd het weer een fantastisch evenement.

Dit jaar was er ruimte voor max. 1100 deelnemers. Hiermee borgen wij de kwaliteit en veiligheid van de run. Voorop staat voor ons de beleving van alle deelnemers en vrijwilligers.
450 startplaatsen waren gereserveerd voor de twee officiële wedstrijdklassen van de Survivalrun Bond Nederland. De JSR  (jeugd van 8 – 17 jaar) en de KSR (volwassenen korte afstand). De overige deelnemers deden mee op recreatieve basis.

Ondanks het bewolkte weer waren er toch weer duizenden bezoekers. Meer info en foto’s op www.survivalrunbakkeveen.nl

Giant Survivalrun 2016

Zaterdag 10 september organiseerden wij samen alweer de vierde editie van de Giant Survivalrun in Bakkeveen. Met de hulp van alle clubleden en vele vrijwilligers (170 in totaal!) werd deze editie nog mooier dan de voorgaande edities en weer een evenement om trots op te zijn. We zijn overspoeld met complimenten.

Naast de 1000 deelnemers kwamen er mede dankzij het prachtige nazomerweer, circa 2000 bezoekers naar Bakkeveen om de deelnemers aan te moedigen en hun prestaties te bewonderen.

Lees verder Giant Survivalrun 2016

Giant Survivalrun 2015

Wat een fantastisch evenement ! Zaterdag 12 september was alweer de derde editie van de survivalrun in Bakkeveen. Met dit jaar als hoogtepunt de landelijke jeugd wedstijdklasse JSC, voor jeugd van 10 t/m 17 jaar.

De inschrijving opende 1 mei en binnen een paar weken schreven 900 deelnemers zich in, een verdubbeling ten opzichte van onze eerste editie. We hebben de inschrijving gesloten om de kwaliteit van de run en de veiligheid van de deelnemers te garanderen.

Na twee jaren Strukton kwam dit jaar Giant op ons pad als nieuwe hoofdsponsor. Deze handige en multi inzetbare knikladers worden door mechanisatiebedrijf Veenstra Bakkeveen in heel Noord Nederland verkocht. Wij zijn er zeer content mee dat dit mooie en degelijke bedrijf uit het dorp zich verbindt aan de survivalrun.

Met de hulp van 150 vrijwilligers werd deze derde editie nog mooier dan de voorgaande edities en weer een evenement om trots op te zijn. We zijn overspoeld met complimenten van deelnemers, toeschouwers en ook de overkoepelende Survivalbond.

Vanuit onze club hebben alle jeugdleden (<18 jaar) op de wedstrijddag aan de run deelgenomen. De volwassen leden waren gezamenlijk te druk met de organisatie en hebben op de vrijdagavond het parcours bedwongen.

Tijdens het evenement waren er vele fotografen actief op het parcours, gezamenlijk schoten zij meer dan 1000 fotos. En natuurlijk werd er door Jan weer een video impressie gemaakt van deze prachtige dag. Kijk daar voor op www.survivalrunbakkeveen.nl

 

Survivalrun Bakkeveen 2014

Afgelopen zaterdag hebben wij gezamenlijk de tweede editie van de Strukton Survivalrun Bakkeveen georganiseerd. Een run met aantrekkingskracht, getuige de groei die het evenement in een jaar tijd heeft doorgemaakt. Maar liefst 730 fanatiekelingen schreven zich in, waar dat een jaar geleden nog 460 bedroeg.

Mede door de hulp van 150 vrijwilligers werd deze tweede editie weer een evenement om trots op te zijn. Wij zijn blij met de vele complimenten en kijken alweer uit naar de volgende editie.

Vanuit onze club hebben alle leden <18 jaar aan de run deelgenomen. De volwassen leden waren gezamenlijk te druk met de organisatie, maar een heel aantal heeft de vrijdagavond voorafgaand aan de run het parcours nog kunnen lopen.

Tijdens het evenement waren er vele fotografen actief op het parcours, gezamenlijk schoten zij meer dan 500 fotos. Kijk daar voor op www.survivalrunbakkeveen.nl

Er zijn door onze clubleden goede prestaties neergezet, waaronder acht podiumplaatsen waarvan maar liefst vier 1e prijzen. Hieronder de uitslagen per categorie t/m de 10e plaats.

Lees verder Survivalrun Bakkeveen 2014

Clubdag 2014

Alweer de derde clubdag sinds onze oprichting, het was goed te zien hoe we in die korte periode in ledenaantal zijn gegroeid. ’s Middags deden 60 leden tussen de 6 en 60 jr mee aan de gps Adventure Challenge . Acht verschillende teams trotseerden uitdagingen in de vorm van hindernissen, teamopdrachten, boogschieten en (survival)puzzels. Er was volop strijd maar ook evenzo veel plezier, dit kwam zeker goed tot uiting bij het vlot bouwen, een hilarisch spektakel !
De avond waar meer dan 100 leden en hun aanhang op af kwamen is traditiegetrouw afgesloten met de bbq en prijsuitreiking bij de Slotplaats. Team 2 bestaande uit Gabriel, Minze, Anko, Rick, Mirthe, Jasper en Hessel won met een puntje verschil van team 5 … Wij vonden het zeer geslaagd en kijken nu alweer uit naar volgend jaar !

Een kleine selectie van de foto’s staat inmiddels op Facebook, de rest volgt.

winnaars clubdag 2014

Zilver voor Rick Scholte op NK in Leeuwarden

Een lach en een traan, het ging weer als vanouds op het loodzware parcours in Leeuwarden.

1300 deelnemers waarvan 13 leden van Survival Bakkeveen gingen in verschillende categorieën, de uitdaging aan tijdens de Bikkel Survivalrun. Voor de volwassen leden Dennie, Jan Anne en Daan waren er afstanden van respectievelijk 5, 7 en 12 km. Allen eindigden met het rode bandje en Dennie wist in de 5km recreantenklasse zelfs beslag te leggen op de 1e plaats.

Voor de tien jeugdleden was het extra spannend i.v.m. het Nederlandse Kampioenschap t/m 17 jaar. Anko, Peter en Fokelien kwamen uit op het 7km parcours voor jeugd van 15 t/m 17 jaar. Britt, Rick, Walt, Thirza, Anna, Jesper en Martijn gingen op het 5km parcours de strijd aan met alle toppers uit Nederland.

Het zware parcours eiste zijn tol en helaas heeft niet iedereen de wedstrijd uit kunnen lopen. Rick Scholte heeft zijn wens uit zien komen om op het podium te eindigen. Op maar 30 seconden van de nummer 1 werd hij 2e van Nederland bij de jeugd t/m 12 jaar, een fantastische prestatie !!!

Survivalrun Bakkeveen 2013

Een fantastisch evenement met een professionele uitstraling en de potentie om officiële bondswedstrijden te organiseren. Dat is kort samengevat de reactie op de eerste Strukton Survivalrun in Bakkeveen.

Wij als organisatie hebben ook erg genoten van dit prachtige evenement en zijn trots en dankbaar voor iedereen die zijn of haar steentje hier aan heeft bijgedragen.

Vanuit onze club hebben alle jeugdleden aan de run deelgenomen. De volwassen leden waren gezamenlijk te druk met de organisatie, maar een heel aantal heeft de vrijdagavond voorafgaand aan de run het parcours nog kunnen lopen.

Klik hier voor de foto’s.

Er zijn door de jeugd goede prestaties neergezet, waaronder maar liefst drie 1e prijzen. Hieronder de uitslagen per categorie t/m de 10e plaats.

Uitslagen:

Jeugd t/m 12 jaar 5km Jongens

1. Rick Scholte 32,16

4. Walt Klink 38,13

5. Jannik v/d Beek 38,24

10. Jesse Hamstra 44,13

Jeugd t/m 12 jaar 5km Meisjes

1. Thirza Steerenberg 38,15

8. Imme Bouma 51,43

9. Marene van der Heide 53,30

10. Iris Leistra 54,11

13 jaar en ouder 5km Meisjes

3. Britt Klink 49,25

5. Lisette Hoogenkamp 51,55

6. Lieke van der Heide 52,10

Ouder-kindrun 5km

1. Joey Scholte / Jildou Dikkers 46,38

10. Sietse Alma / Johan Alma 1.03,43

Prijswinnaars
Prijswinnaars